Idag har Vänerenergi grävt klart till Säby. Blåsning och svetsning pågår idag och i morgon, vilket innebär att de 8 kunderna runt Säbygodset, skall vara klara i morgon eftermiddag.

Lite osäker om även de 2 vid Tegelbruket startas i morgon men förhoppningsvis innan helgen.
Vi har fått rapport från 10 av 186 medlemmar med gruppavtal om dålig TV-bild som hackar och ”pixlar sig”. En preliminär bedömning av oss & NSI har lett fram till misstanken om ett hårdvarufel i en av tolv swichar i nodhuset. Switcharna är levererade av Zitius som fått ärendet till sig med hög prioritet. Just nu finns ingen misstanke om problem med själva fiberledningen där NSI har testat alla svetsar. Vi väntar just nu på svar från Zitius.

 

Några av er med gruppavtal har också fler än en TV apparat. För detta behövs extra TV-boxar och tvilling abonnemang. Det medger att upp till 4 TV apparater kan anslutas om man har en box till varje apparat.

För ”vanliga” Teliakunder kostar tvilling abonnemang 129 kr/månad. Det ingår dock i vårt gruppavtal utan extra kostnad utöver TV-box. Normalpris för boxen är 1299kr. Vårt pris för 1:a extra boxen är rabatterat till 699kr.

För varje extra TV/box krävs dock separata koder. De får man enklast genom att gå in på ”Mitt Telia” med mobilt bankid på det personnummer som står för gruppavtalet.

https://www.telia.se/privat/mitt-telia/logga-in

Man kan också ringa 90 200. Det har hänt att den som svarat i supporten inte kontrollerat att vi har specialavtal och felaktigt påstått att det kostar 129kr/månad.
(Vårt gruppavtalsnummer hos Telia = KO82913)

 

Telia har bra information om att komma igång med TV-tjänsten och Play+

Klicka här

 

Hälsningar

Styrelsen

Torsövägens fiber

Logga-TVF 2022

Har fastigheten föreningens gruppavtal
för tjänster med Telia?